Ordito

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Tessa
Ons team

Wie is Tessa?

Van oorsprong ben ik een Goolse Geit, maar dat heb ik toch ingewisseld voor het wat meer stadse leven in Tilburg. Vroeger altijd al gezegd dat een dorp niks voor mij is en, na wat avonturen in het buitenland, snel naar Tilburg verhuisd en waar ik nu nog met veel plezier woon.

 

Heb eerst een MBO studie gedaan in Toerisme en daarna de HBO studie Commerciële economie gevolgd en behaald. Na deze brede studies had ik geen idee wat ik nou wilde ‘worden’, maar één ding was zeker: ik was sociaal en commercieel. Wat ga je dan doen… Net als de rest van de mensen die niet weten wat ze willen na hun studie ga je de HR in. Maar ik kwam er wel achter dat ik daar perfect paste. Na meerdere functies in de HR, merkte ik dat communicatie toch ook wel erg interessant vond en dat wilde ik graag combineren. Naar mijn mening ook een perfecte combinatie wat elkaar alleen maar versterkt.

 

Per 1 september 2024 ben ik dan ook in dienst getreden bij Ordito in de functie van HR & Communicatie waar ik mijn beide passies kan combineren.