Ordito

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Nadia
Ons team

Wie is Nadia?

Na mijn studie Rechten aan de Hogeschool Zuyd en de Universiteit van Maastricht ben ik gaan werken in de detacheringsbranche gericht op de overheid, waar ik van sociaal domein tot ruimtelijke ordening in verschillende rollen heb gewerkt. Vervolgens ben ik 6 jaar als ondernemer werkzaam geweest en heb ik een (zorg) organisatie gerund, waarna ik ben gestopt als ondernemer om vervolgens als adviseur aan de slag te gaan met een focus op de inhoud.

 

Ik vind het belangrijk om te werken in een omgeving, waarbij ik in een context waarbij maatschappelijke belangen een rol spelen, zelf een actieve rol kan innemen en mijn bijdrage kan leveren. Als adviseur binnen de ruimtelijke ordening vind ik álle aspecten terug die ik leuk én belangrijk vind. In een ruimte waarin wij allemaal wonen, werken en leven, kijk ik niet alleen naar de juridische aspecten, maar vind ik het juist interessant om te onderzoeken hoe verschillende belangen bij bijvoorbeeld wonen en gezondheid, natuur en/of cultuurhistorie samen te brengen en tot een oplossing te komen. Mijn kracht is hierin vooral dat ik daadkrachtig en gedreven ben, communicatief vaardig en analytisch onderzoekend te werk ga waardoor ik de onderste steen vaak boven weet te krijgen.  

 

Als adviseur werk ik resultaatgericht, ben ik betrokken, duidelijk en direct en ben ik een bruggenbouwer waarbij ik partijen graag samenbreng om het gewenste doel te bereiken.